5 Ağustos 2011 Cuma

Blue System - Walking On A Rainbow LP


Ve ilk albümle başlıyoruz. Sene 1987 mevsim sonbahar, Modern Talking son günlerini yaşarken Dieter Bohlen Modern Talking'te de beraber çalıştığı ekibiyle Hansa Records'tan çıkaracağı solo projesinin ilk albüm çalışmalarını bitirmiştir.

Bu ilk albüm Modern Talking'in ilk dağılış evresinde çıkan son albüm In The Garden Of Venus ile aynı gün piyasaya çıkar ve o gün Dieter Bohlen TV'de Modern Talking'in kendisi için bittiğini artık Blue System ile devam edeceğini açıklar. Sonuç, kaliteli bir çalışma olmasına rağmen listelerde son MT albümü otuz numarayı geçemeyecektir.

İlk albüm olan Walking On A Rainbow dokuz parçadan oluşur altısı maksi versiyon olarak albümde yer alır. Albümde ilk göze çarpan MT'ye özel nakaratlardaki High-pitch voice özelliğinin olmaması yer alan latin,caz-samba parçalar ki bunlar arasında grubun ilk ve klasik olan Sorry Little Sarah vardır, diğeri Emanuelle adlı parçadır, pop-rock parçalar tekli olarak çıkan She's A Lady gibi ya da rock ballad Love Me More gibi ve disko tarz parçalar Gangester Love, Voodoo Nights gibi bulunmaktaydı

Altta 1987'den Sorry Little Sarah canlı performans...



Parçalar:

Side-A:

"Gangster Love" (Maxi Version) – 4:24
"Sorry Little Sarah" (Maxi Version) – 5:12
"She's a Lady" (Maxi Version) – 4:59
"Voodoo Nights" – 3:23

Altta She's A Lady canlı performans...



Side_B:

"Love Me More" (Maxi Version) – 4:57
"Emanuelle" (Maxi Version) – 4:19
"Big Boys Don't Cry" (Maxi Version) – 5:05
"G.T.O." – 3:28

Tabii tüm parçalar gelecek albümlerde de olacağı üzere Dieter Bohlen tarafından yazılmış, Louis Rodrigez tarafından aranje edilmiştir.

Altta Gangester Love canlı performans...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...