17 Aralık 2012 Pazartesi

Sandra - Stay In Touch CD


Lise yıllarımın unutulmaz şarkıcısı Alman Sandra bilirsiniz Maria Magdelena ve daha pek çok hiti vardı. Uzun yıllar boyunca hep müzik alanında kaldı. Onu eski eşi Michael Cretu'ya ait bestelerin olduğu solo albümleri ve eski eşi ile gerçekleştirdikleri Enigma projesinden hemen hepiniz hatırlarsınız Sadness ya da Mea Culpa'da bayan vokalleri okumuştu. Araya giren hamilelik dönemi ile 1995-2002 arası sessizliğe bürünen sanatçı 2002 'de güzel bir albümle dönmüştü, sonrasında 2007'de Art Of Love ve eşinden boşandıktan sonra 2009'da Back To Life isimli albümleri yayımlamıştı.


2012 Ekim'ine geldiğimizde ise Alman prodüktörler Blank&Jones ile harika bir işe imza atarak ticari kaygıların olmadığı ve 80'lerin sound'una uygun, biz 40'lı yaşlarda olupta o günleri anan disko severlere güzel bir albüm hediye etti.

26 Ekim 2012'de EMI tarafından yayımlanan albüm Stay In Touch, onbir güzel parçadan oluşmakta, besteler Jens Gad ve Hubert Kemmler'e ait. Hubert Kemmler aynı zamanda sanatçının 1989 yılı albümü Into Secret Land' ten bu yana geri vokallerde yer alan müzisyen ve bu albümde de hemen her parçada bu tanıdık ses geri vokallerde.

Altta harika Infinite Kiss...



Albümde King & Queens parçası ise sanatçının 1985 yılı hiti Maria Magdelena'nın başında sample'ı ile giriş yaparak şaşırtmakta.

Albümden çıkan ilk tekli 2012 yaz başında yayımlanan Maybe Tonight oldu, parça klasik 80'ler tarzında, sonrasında gelen tekliler ise Stay In Touch ve Infinite Kiss ki bu parçaları oldukça beğendim. Genel olarak albüm nasıl derseniz, bence çok güzel hele ki de 80'ler tarzını özlüyorsanız tam size göre.

Altta albümden Maybe Tonight...



Parçalar:

"Stay In Touch"  Jens Gad, Hubert Kemmler 3:48
"Infinite Kiss"  Jens Gad, Hubert Kemmler     2:51
"Between Me & The Moon"  Jens Gad          3:22
"Maybe Tonight"  Jens Gad                          3:05
"Moscow Nights"  Jens Gad                         3:41
"Heart Of Wax"  Jens Gad                            4:15
"Kings & Queens"  Jens Gad                        3:16
"Angels In My Head"  Jens Gad                    2:55
"Sand Heart"  Jens Gad                                3:47
"Love Starts With A Smile"  Jens Gad            3:26
"Sun In Disguise"  Susanne Sigl, Hubert Kemmler4:23

Altta albümün tanıtım videoları...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...